De begeleiding

Mijn naam is Lovina Hofmeyer.

Sinds 2000 geef ik les in het voortgezet onderwijs. De eerste 7 jaar op de onderbouwlocatie van Scholen aan Zee in Den Helder, het Nieuwediep. Hier gaf ik in de eerste paar jaar les in de vakken biologie, wiskunde, scheikunde en natuurkunde. In 2003 heb ik mijn tweedegraads bevoegdheid scheikunde gehaald aan de Hogeschool van Leeuwarden. In 2008 ontving ik aan de Universiteit van Amsterdam mijn masterdiploma Education in Chemistry en werd toen eerstegraads bevoegd voor het mooie vak scheikunde.

Nadat in 2007 de onderbouw en bovenbouw van Scholen Aan Zee werden samengevoegd, ben ik tot 2009 werkzaam geweest op het Lyceum aan zee.

Van 2009 tot 2018 ben ik met heel veel plezier docent scheikunde in de leerjaren 3 t/m 6 op het Murmelliusgymnasium in Alkmaar geweest.

Vanaf september 2018 ben ik werkzaam zijn op het Lyceum aan Zee om daar scheikunde te geven aan de bovenbouw HAVO en VWO. (klas 4 t/m 6). Daarnaast doceer ik natuurkunde in klas 3. Wederom maakt een mentoraat, dit keer HAVO 4,  deel uit van mijn werkzaamheden.